Οι γονείς πάνε Σχολείο, Νέος κύκλος συναντήσεων γονέων!

Κατάθλιψη

Όταν αναφερόμαστε στον όρο Κατάθλιψη εννοούμε κάτι το οποίο είναι πιο σοβαρό από το να έχουμε κακή διάθεση κάποιες μέρες ή κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα. Ο άνθρωπος με κατάθλιψη αισθάνεται τόσο θλιμμένος που αυτό τον επηρεάζει στη ζωή του σε σημαντικό βαθμό και είναι κάτι που έχει χρονική διάρκεια. Άλλα συμπτώματα είναι η απώλεια όρεξης για φαγητό, τα προβλήματα στον ύπνο, η μείωση της όρεξης για σεξουαλική δραστηριότητα, η μείωση της ευχαρίστησης από πράγματα που προηγουμένως συνοδεύονταν από ευχαρίστηση.

Η κατάθλιψη παρατηρείται τόσο σε ενηλίκους όσο και σε παιδιά. Η πρώιμη ηλικία έναρξης φαίνεται να προδιαθέτει τη διατήρησή της και στην ενήλικη ζωή, ενώ η ύπαρξη της διαταραχής σε έναν ή και τους δύο γονείς αυξάνει το ενδεχόμενο ανάπτυξής της και στα παιδιά. Ωστόσο, στα παιδιά τα συμπτώματα μπορεί να διαφοροποιούνται από αυτά των ενηλίκων και έτσι θα πρέπει να είμαστε ενήμεροι για τις αλλαγές στη συμπεριφορά τους και να απευθυνόμαστε σε κάποιον ειδικό στα αντίστοιχα στάδια ανάπτυξης ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή εκτίμηση, η οποία θα καθορίσει και τη θεραπεία.

Στο Πυξίδα Ζωής φροντίζουμε ώστε όλοι οι θεραπευόμενοι μας να λαμβάνουν τη φροντίδα που τους αξίζει! Ακολουθούμε όλους τους βασικούς κανόνες δεοντολογίας και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις επιστημονικές εξελίξεις!

Είμαστε στη διάθεση σας για διευθέτηση ραντεβού ή οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση!

Εξυπηρετούμε όλες τις πόλεις της Κύπρου, Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και Αμμόχωστο!

Παρέχονται και διαδικτυακές συνεδρίες από όλες τις χώρες παγκοσμίως!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα επόμενα σεμινάρια/ομάδες/εκπαιδεύσεις και να εξασφαλίσετε θέση σε προνομιακή τιμή.
Copyright © 2024 Πυξίδα Ζωής.
Website created by ruxbo

Ονοματεπώνυμο*
Δήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην*
Προτίμηση σε μέρες διεξαγωγής της ομάδας*
Προτίμηση σε ώρες διεξαγωγής της ομάδας*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Ασφαλής συναλλαγή
  • Ασφαλής συναλλαγή
  • Ασφαλής συναλλαγή
  • Ασφαλής συναλλαγή