Το όραμα μας

Ιδρύσαμε το Ψυχιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Πυξίδα Ζωής με στόχο να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ψυχικής υγείας, πρόληψη και παρέμβαση σε δυσκολίες ψυχικής υγείας.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις επιστημονικές εξελίξεις και συνεχίζουμε τις εκπαιδεύσεις και εξειδικεύσεις στην εφαρμογή της ψυχοθεραπείας.

Στο κέντρο παρέχεται ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία και διεξάγονται εργαστήρια με στόχο την ενημέρωση του κοινού για σημαντικά θέματα που απασχολούν, καθώς και εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε κάθε μέσο τεχνολογίας που μπορεί να ωφελήσει την ψυχοθεραπεία, όπως τη θεραπεία μέσω Εικονική Πραγματικότητα (virtual reality) και την ψυχοθεραπεία μέσα από το ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Στο χώρο μας φροντίζουμε ώστε όλοι οι θεραπευόμενοι και επισκέπτες να νιώθουν άνεση και ασφάλεια και να λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα!

Η τήρηση των κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής είναι στις βασικές μας αξίες και δεσμευόμαστε στην εφαρμογή τους με κάθε τρόπο!

Λίγα λόγια για εμάς

Δρ. Κωνσταντίνος Ζαμπάς

Ιδιώτης Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής

Ο Ιδιώτης Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής Δρ. Κωνσταντίνος Ζαμπάς είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ). Ολοκλήρωσε την ειδικότητα και έλαβε τον τίτλο του ψυχιάτρου στη Θεσσαλονίκη αποκτώντας εκτεταμένη εμπειρία και κατάρτιση στη Β’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Α.Π.Θ.

Στέλλα Φουντουλάκη

Ιδιώτης Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Η Στέλλα Φουντουλάκη είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Γνωστικής - Συμπεριφορικής κατεύθυνσης.

Διαθέτει μεταπτυχιακό στην Εξελικτική και Σχολική ψυχολογία και έχει εξειδικευτεί στην οικογενειακή θεραπεία, τη θεραπεία ζεύγους και τη θεραπεία διαταραχών πρόσληψης τροφής.

Στο Πυξίδα Ζωής φροντίζουμε ώστε όλοι οι θεραπευόμενοι μας να λαμβάνουν τη φροντίδα που τους αξίζει! Ακολουθούμε όλους τους βασικούς κανόνες δεοντολογίας και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις επιστημονικές εξελίξεις!

Είμαστε στη διάθεση σας για διευθέτηση ραντεβού ή οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση!

Εξυπηρετούμε όλες τις πόλεις της Κύπρου, Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και Αμμόχωστο!

Παρέχονται και διαδικτυακές συνεδρίες από όλες τις χώρες παγκοσμίως!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα επόμενα σεμινάρια/ομάδες/εκπαιδεύσεις και να εξασφαλίσετε θέση σε προνομιακή τιμή.
Copyright © 2024 Πυξίδα Ζωής.
Website created by ruxbo

Ονοματεπώνυμο*
Δήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην*
Προτίμηση σε μέρες διεξαγωγής της ομάδας*
Προτίμηση σε ώρες διεξαγωγής της ομάδας*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Ασφαλής συναλλαγή
  • Ασφαλής συναλλαγή
  • Ασφαλής συναλλαγή
  • Ασφαλής συναλλαγή